Vaikų žaidimo aikštelė

Statybos tęsiamos, nieks nestoja, tiesiog esu pradėjęs kelis grandiozinius darbus, ir kol nebaigti nusprendžiau nepublikuoti.

Tad šiek tiek offtopic.

Kadangi vis dažniau statybas aplanko vaikai, nusprendėme sukurti erdvę jiems. Gavom naudotą žaidimų aikštelę. Gaila kad tik į vasaros galą, nes tvarkymo nusimatė daug, tiek gerai kad norėjos šiek tiek atsiplėšti nuo statybų, ir bent vakarą per savaitę paskirti šiam reikalui.

Kadangi daiktas ne naujas, neturėjau schemos kaip jį surinkti, o tik keletą foto, reikėjo idėjos . Aikštelė dviejų dalių, metalo strypais “susmaigstyta“ į žemę, norint išlaikyti vertikalią padėtį. Nusprendžiau pradėti nuo mažesnės dalies, ją tinkamai pastatyti, o paskui traukinio principu surinkti visą kitą. Darbą sunkino tai, kad visos dalys buvo nešvarios, mediena daug kur papuvus. Gavau kai ką pakeisti, kai ką perdažyti.

Taip bedėliodamas surinkau pirmą dalį. Kaip minėjau bent po vakarą per savaitę, kartais pusdienį savaitgalio, sugaišau apie mėnesį.

Bet čia tik apie 30 % viso projekto. Laukė didesnė, ir kur kas sudėtingesnė dalis.

Atėjus rudeniui vis sunkiau buvo laiko rasti laiko prie šio darbo, bet kažkaip norėjosi atlaisvinti kiemą nuo visų tų skydų. Didžiąją dalį darbo visgi baigiau, svarbiausia baigti visi betonavimo darbai. Liko dar keletas detalių restauruoti, bet čia jau galima ir žiemą.

Vasaros projektėlis į pabaigą.

4 komentarai “Vaikų žaidimo aikštelė

Parašykite komentarą